Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
AgaN napisał:
Czepiacie sie dziewczyny ja rzep do psiego ogona....

Aga nie sluchaj sie nikogo, bo co jeden to inteligent widzacy czubek wlasnego nosa...
Probujcie do odwaznych swiat nalezy...nie wyjdzie to trudno, jesli jest mozliwosc powrotu do Danii to wrocicie, jestescie mlodzi wszystko przed Wami...

trzymam kciuki i powodzenia

łatwo powiedziec, kiedy oni konca z koncem związac nie mogą.....
moze kolezanka pozyczy kolezance ze 20 tys nok na poczatek, wspomoze jakos, załatwi prace, mieszkanie.....(?)

aaaaaaa a pisala o tym??? ja sobie nie przypominam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
wiesz co ? mam mase znajomych, rodzine od kilkunastu juz lat tam mieszkających i jakos daja rade....
Byłem, widziałem, rozmawiałem, wiec wiem co pisze....
Dobry spawacz pracujacy w Hamburgu 2 lata zarabia 400euro tyg brutto!
Tygodniowo, poniewaz taki ma kontrakt bez nadgodzin....
mieszkanie 2 pok niedaleko centrum to 350euro z mediami!
Zycie nie jest tak drogie jak tutaj,pogoda o niebo lepsza, do polandii rzut beretem : ))
aaaaaaaaaaa to ze oszokuja naszych aliens, to nie od dzis wiadomo....
w norge tez walą w chuja i to na potege.....
ale poltuny sie daja,a mało tego sciagaja do tego szamba swoich ziomków i sie kreci.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Kurcze Marianek to mieli szczescie na taka hacjende za 350 euro no ale to Hamburg...ja w Berlinie placilam 910 euro za 73m2....tez blisko centrum.....tylko ze lataly mi samoloty nad glowa
Ale super bylo wypic kawke na balkonie i widziec pasazerow siedzacych
Najbardziej mi tego brakuje

aaaaa zycie fakt tansze niz w Polsce teraz.....a poltuny no coz jestesmy "flexi plexi"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
a ja napisze Ci tak:

agnieszka24 napisał:
kurcze ... norweski jak dla mnie jest ciężkim językiem do nauczenia...
mieszkacie w DK... dunski i norweski to bardzo podobne jezyki.... skoro wiec mieszkajac w DK nie znasz dunskiego to gratuluje....

agnieszka24 napisał:
żeby jechać do DE musieli byśmy mówić po niemiecku a nie znamy tego języka
w PL jezykiem urzedowym i uzywanym jest polski, w UK angielski, w DE niemiecki.. zgadnij jak jest w NO?????

agnieszka24 napisał:
beauty no właśnie nie bardzo wiem o co chodzi... może głupia jestem albo mało kumata
no wlasnie...

agnieszka24 napisał:
brzydal bardzo Ci dziękuje za miłe, podnoszące na duchu odpowiedzi, oj niektórzy złośliwość mają we krwi....
prawde Ci mowi "prosto w oczy" a Ty... ze zlosliwy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Aż dziewczyna przez Wasza pomoc usunęła konto... Ehh.

Może najpierw nalezało by się jej zapytać jaki ma zawód a potem pisać co Wam slina na język przyniesie. Język norweski to nie problem. Wystarczy pójść na kurs a będzie dobrze.

Ja na szczęście wiem, że pracę mogę mieć w każdej chwili w swoim zawodzie. A co do sprzątania to jeśli ktoś nie ma niczego na oku ani pewnego to zawsze od czegoś można zacząć.

Mam nadzieje, że Agnieszka się nie zniechęci i będzie próbowała Jesli to czytasz może mimo usunięcia konta daj znać jak będziesz w Bergen, bo mimo paskudnej pogody jak pisał Marianke da sie tu zyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Powiem tak od 2 tyg jestem w Oslo tydz. pracuje, legalnie za dobra stawke i co znam tylko angielski, zawsze znajda sie buraki co twierdza ze angielski to malo sami na poczatku zasowali jako ciecie na budowie a na forum to znawcy 1 klasy, sam nie raz slyszalem jak Polacy ledwo co dukaja po angielsku ipracuja takze jeden z drugim pomyslcie zanim napiszecie albo stulcie geby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
No to chyba Marianek z Brzydalem - moga do ksiegi Guinnesa startowac ! Za ilosc bzdetnych postow !A tak po drodze przydaloby sie im pare lekcji u Miodka ! Zarowno Brzydal i Marianek maja swoj awatar adekwatny do swoich charakterow . Jeden o czyms marzy - adrugi juz czegos nie moze . No coz i takie :czlowieki ; musza istniec na tym forum . Nic tylko olweac i nie zwracac uwagi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
A to cos dla tych naszych dwoch ;orzelkow : Glupota nie warta jest tego...............aby o niej mowic / Antoni Czechow `/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Odpowiedz na pytanie zawarte w temacie:

Tak, kobieta ma szanse na prace w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
Odpowiedz na pytanie zawarte w temacie:

Tak, kobieta znajaca j. angielski ma szanse na prace w Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok